Tuesday, July 26, 2011

Ambo dan Innity Oh Innity

Salam all ... bersua lagi di ruangan M.R Online ...

Oleh kerana banyak lagi sumber income internet utk dikongsi dengan you all ... so utk awalan nie .. just nak kongsi income yg telah di jana .. sebelum ambo akan kongsi segala tips dan apo saje :) .

Bercakap berkaitan company Advertising yg Made in Malaysia punye nie .. rasanya ambo nie dikalangan org yang terawal la juga rasanya join .. coz tak silap ... ambo dapat invitation dari campony nie utk sertai Network Advertising diorang pada July 2009... pada mulanya tu malas juga nak join .,. coz before tu ada la 1-2 yg company local berkaitan advertising nie yg lembab nak membayar terutamanya Advertlets .. yg sampai sekarang lebih RM1000++ masih berhutang dengan ambo ...

Tapi apa salahnya mencuba dan support company tempatan .. so bermula dari situ .. ambo pun letak la iklan dari innity nie ... awai2 kira macam main2 jer la ... then 2-3 bulan lepas tu ..nampak macam innity nie boleh buat duit juga .. kadangkala masyuk .. kadangkala merudum .. depends pada pengiklan .. advertisers diorang nie pun memang most of them established company like Celcom, Mas, Shell, Citibank dan banyak lagi laa...

So now hampir 2 tahun dah berkecimpung dengan Innity nie .. nie la hasil yg ambo dapat ...

Paling banyak dlm sebulan boleh la jugak ambo dapat RM2500++ .. but now oleh kerana ramai sgt dah yg jadi publishernya .. maka turun naik la income nye :) .. tapi takpe la ..at least bulan2 ..sentiasa masuk direct ke akaun Bank Ambo tanpa miss ..

Dulu rasanya sesapa yg apply ..lulus jer.. tp sekarang nie bila dah established .. kabarnya ketat skit utk dapat kelulusan join Innity nie ..

p/s : tips2 ke apo semua berkaitan dengan innity nie dah ramai yg revealed .. ebook berkaitan pun ada rasanya .. yg mana tips pelik skit .. nanti ambo kongsikan ... Stay Tuneee ...

1 comments:

avam ming said...

banyak nye fund bro ? mcm mane nk join innity ni ? huhuhu

Post a Comment

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | M.R Network